Mantelzorger, hoe gaat het met jou tijdens corona?

De Hogeschool Gent en Steunpunt Mantelzorg hebben een vragenlijst opgesteld om te weten te komen aan welke ondersteuning jij als mantelzorger nood hebt en hoe het gaat met jou als mantelzorger tijdens corona. Zo wordt er gepeild naar jouw verwachtingen als mantelzorger, jouw veerkracht, jouw tijdsinvestering, de evolutie van je zorgtaken, etc.

Ook wij vanuit Coponcho zijn heel erg benieuwd naar de resultaten.
Aan de hand van de resultaten zullen wij als mantelzorgvereniging onze ondersteuning beter kunnen afstemmen op jouw situatie. Daarom is het zo belangrijk dat veel mantelzorgers deze vragenlijst invullen!

In Vlaanderen en Brussel zijn er een heleboel mensen die zorgen voor een naaste met een zorgnood omwille van een handicap, ziekte, ouderdom, of een andere reden. Wij hopen dat jullie ook massaal deze enquête zullen invullen, zodat wij als mantelzorgvereniging optimale ondersteuning kunnen bieden!

Deelname duurt ongeveer 15 minuten en uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk verwerkt. Deelname kan tot 25 mei 2020. Deelnemen kan via deze link.

Meer artikels

Wat kan ik als beheerder van een woonzorgcentrum of assistentiewoning voor mantelzorgers doen?

9 april 2020

Mantelzorgers zijn bezorgd over de persoon voor wie ze zorgen en zitten met heel wat vragen. We geven graag wat…

Mantelzorgers, ook helden in de zorg

23 april 2020

Elke dag opnieuw geven de 600.000 mantelzorgers in Vlaanderen zorg en ondersteuning aan ouderen, mensen die ziek zijn, mensen met…

Heropstart activiteiten: voorzorgsmaatregelen voor mantelzorgers

6 juli 2020

Vanaf september kunnen de verenigingen voor mantelzorgers en zorggebruikers, mits voorzorgsmaatregelen, eindelijk de groepsactiviteiten opnieuw starten. Alle fysieke bijeenkomsten werden…