Mantelzorger, hoe gaat het met jou tijdens corona?

De Hogeschool Gent en Steunpunt Mantelzorg hebben een vragenlijst opgesteld om te weten te komen aan welke ondersteuning jij als mantelzorger nood hebt en hoe het gaat met jou als mantelzorger tijdens corona. Zo wordt er gepeild naar jouw verwachtingen als mantelzorger, jouw veerkracht, jouw tijdsinvestering, de evolutie van je zorgtaken, etc.

Ook wij vanuit Coponcho zijn heel erg benieuwd naar de resultaten.
Aan de hand van de resultaten zullen wij als mantelzorgvereniging onze ondersteuning beter kunnen afstemmen op jouw situatie. Daarom is het zo belangrijk dat veel mantelzorgers deze vragenlijst invullen!

In Vlaanderen en Brussel zijn er een heleboel mensen die zorgen voor een naaste met een zorgnood omwille van een handicap, ziekte, ouderdom, of een andere reden. Wij hopen dat jullie ook massaal deze enquête zullen invullen, zodat wij als mantelzorgvereniging optimale ondersteuning kunnen bieden!

Deelname duurt ongeveer 15 minuten en uw antwoorden worden strikt vertrouwelijk verwerkt. Deelname kan tot 25 mei 2020. Deelnemen kan via deze link.

Meer artikels

Corona door de ogen van mantelzorgers

28 april 2020

In onze reeks ‘corona door de ogen van mantelzorgers’ gingen we op zoek naar verhalen en getuigenissen van mantelzorgers. Hoe…

Wat kan ik als beheerder van een woonzorgcentrum of assistentiewoning voor mantelzorgers doen?

9 april 2020

Mantelzorgers zijn bezorgd over de persoon voor wie ze zorgen en zitten met heel wat vragen. We geven graag wat…

Wanneer krijgen mantelzorgers een vaccinatie?

18 januari 2021

Momenteel is er nog geen specifieke richtlijn over wanneer mantelzorgers gevaccineerd kunnen worden. Voorlopig krijgen mantelzorgers het vaccin dus samen…