Huur als organisatie één van onze medewerkers

Wil jij als woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum, gemeente, school, ziekenhuis, … ondersteuning bieden aan mantelzorgers? Wij helpen je een infosessie, praatgroep of coachingstraject organiseren voor mantelzorgers!

We bieden een aantal vaste thema’s aan, maar werken ook graag op maat van de mantelzorger. Samen stippelen we uit hoe we jouw groep mantelzorgers het best kunnen ondersteunen.

We bieden 4 formules aan:

  • ​Infosessieseen voordracht waarbij wij informatie geven aan een groep mantelzorgers met ruimte voor interactie. Het thema van deze voordracht is samen te bepalen.
  • Praatgroepende mantelzorgers worden samengebracht met de bedoeling om ervaringen en tips uit te wisselen. We begeleiden dit lotgenotencontact met ondersteunende methodieken.
  • Coachingstrajecteneen langdurig traject bestaande uit een praatgroepen of een mix van infosessies en praatgroepen met dezelfde terugkeergroep.
  • Doelgroepentrajecten: een langdurig traject, bestaande uit infosessies, lotgenotencontact en activiteiten op maat van een specifieke doelgroep. We hebben doelgroepentrajecten voor personen met dementie en doelgroepentrajecten voor personen met kanker.

​Bij elke formule zetten we steevast het positieve in de kijker. We geven ruimte aan ervaringen over en van mantelzorgers en leggen de nadruk op probleemoplossende vaardigheden.

Onze prijs

Voor individuele infosessies en praatgroepen rekenen we per sessie 125 euro aan. Voor een coachingstraject of doelgroepentraject stemmen we de prijs per bijeenkomst graag met u af.

Wil je ons inhuren voor een infosessie, praatgroep of traject?

Dat kan via info@coponcho.be of 02 515 02 63.
Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons hierover digitaal of telefonisch te contacteren.