De Ceder

Het herstelcentrum De Ceder is gelegen in Deinze, langs de Leiestreek. Je kan er tot rust komen en genieten van een groene omgeving. Iedereen die een ziekte heeft, of herstellende is na een ziekenhuisopname kan er terecht. Tijdens het herstelverblijf kan je 24 uur op 24 uur beroep doen op zorgprofessionals.

Sommige ziekenfondsen voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling voor je herstelverblijf. Vraag zeker na bij je ziekenfonds welke korting er wordt voorzien. De Bond Moyson en de Voorzorg, onze partners, voorzien voor leden een tussenkomst van 30 euro per dag, met een maximum van 28 dagen per jaar.

De Socialistische Mutualiteit Brabant voorziet een tussenkomst van 40 euro per dag voor het herstelverblijf De Ceder op voorwaarde dat je verblijf een minimale duur heeft van 7 en maximaal 60 dagen.

Wens je meer informatie over het aanvragen van een herstelverblijf?
Surf dan naar https://www.devoorzorg-bondmoyson.be/terugbetaling-herstelcentrum. Bezoek voor informatie over De Ceder de website.

* Omwille van renovatiewerken in herstelverblijf De Ceder in Deinze is er slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar. Daarom  wordt een deel van het zorgaanbod in De Ceder tijdelijk verplaatst naar het gloednieuwe herstelverblijf Prinsenhof in Ronse (www.prinsenhof-ronse.be).

Info

Contactgegevens De Ceder   Telefoon: 09 381 58 85 Mail:  reservatie@deceder.be Website: https://deceder.be/