Aquamarijn

Het herstelcentrum Aquamarijn is gelegen in Kasterlee. Iedereen die een ziekte heeft, of herstellende is na een ziekenhuisopneme kan er terecht om tot rust te komen. Tijdens het herstelverblijf kan je 24 uur op 24 uur beroep doen op zorgprofessionals. Patiënten kunnen er ook voor kiezen om samen met de mantelzorger of in groep in het herstelverblijf te verblijven.

Sommige ziekenfondsen voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling voor je herstelverblijf. Vraag zeker na bij je ziekenfonds welke korting er wordt voorzien. De Bond Moyson en de Voorzorg, onze partners, voorzien voor leden een tussenkomst van 30 euro per dag, met een maximum van 28 dagen per jaar.

Wens je meer informatie over het aanvragen van een herstelverblijf?
Surf dan naar https://www.devoorzorg-bondmoyson.be/terugbetaling-herstelcentrum. Meer informatie over het herstelverblijf kan je terugvinden op de website.

Info

Herstelverblijf Aquamarijn Ines Viskens Opnameverantwoordelijke T. 014 28 14 10  –  E. opname@aquamarijn-kasterlee.be Kaat Schram Opnameverantwoordelijke T. 014 28 14 03  –  E. opname2@aquamarijn-kasterlee.be